Afterwork joogan kevät 7.2.-9.5.2019 (täynnä)

Kurssilla nollataan töiden tai koulun jälkeen torstain alkuillassa. Teemme selän hyvinvointia tukevia klassisia asanoita, lyhyitä flow sarjoja ja tasapainottavia hengitysharjoituksia. Kurssi sopii kaikille hathajoogasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

13 1,5 tunnin harjoitusta torstaisin klo 17:45-19:15 (7.2.-9.5., kiirastorstaina ei tuntia) yhteensä 149€. Drop-in mahdollisuus parittomilla viikoilla 15€/kerta – laita sähköpostia! Tunnit pidetään Pihasalilla, osoitteessa Abrahaminkatu 7, Helsinki.

Sitova ilmoittautuminen sähköpostilla 24.1.2019 mennessä: info@henriyoga.com (ilmoita koko nimesi ja puhelinnumerosi). Saat laskun ilmoittautumisesta, jonka maksamalla vahvistat paikkasi. Jos suunnitelmasi muuttuvat, voit antaa kurssipaikkasi ystävälle. Valitettavasti liikuntaseteli ei käy maksuvälineenä.

Palautetta syksyn 2018 kursseista:

”Olen aiemmin käynyt lähinnä fitness-tyylisissä joogissa, joten oli hauska hieman oppia joogafilosofiasta. Suhde filosofian ja fyysisen puolen välillä oli hyvä.”

”Harjoitukset olivat sopivan helppoja ja Henri neuvoi ja näytti ne tosi hyvin. Pidin kurssista koska tunnelma oli rauhallinen ja keskittynyt, asanat juuri sopivia ja hyvin valittuja.”