Puistojoogaa Itämeren hyväksi torstaisin 16.5. alkaen

Tule nollaamaan töiden tai koulun jälkeen. Teemme selän hyvinvointia tukevia klassisia asanoita, lyhyitä flow-sarjoja ja tasapainottavia hengitysharjoituksia. Tunnit sopivat kaikille hathajoogasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Hinta 10 € kerta, josta puolet lahjoitetan Puhdas Itämeri -hankkeelle.
Maksu paikan päällä käteisellä tai MobilePayllä.

Aika torstaisin klo 17:45-18:45 (tarkista Facebook-eventti)

Paikka Tervasaari, Helsinki

————

Löydä vapaus -hathajoogakurssi 9.10. –18.12.2019 (11 kertaa)

Joogaamme Scaravellin oppien mukaisesti, tutkiskellen ja kokeillen. Sen sijaan että vain tekisimme asanoita, löydämme tiemme niihin, kukin omalla tavallamme. Sitä on vapauden löytäminen joogan avulla. Tuntien teema ja harjoitukset vaihtuvat kahden viikon välein. Kurssi sopii kaikille hathajoogasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Hinta 149 €. Drop-in mahdollisuus 17 € jos kurssi ei tule täyteen.

Aika keskiviikkoisin 9.10.–18.12.2019 klo 18:45–20:15 (11 kertaa)

Paikka Pihasalilla, osoitteessa Abrahaminkatu 7, Helsinki.

Ilmoittautuminen 11.9.2019 mennessä: sayhitohenri@gmail.com (ilmoita nimesi ja puhelinnumerosi). Ilmoittautuminen on sitova, jos suunnitelmasi muuttuvat, voit antaa kurssipaikkasi ystävälle. Valitettavasti liikuntaseteli ei käy maksuvälineenä.

Palautetta kurssilaisilta:

”Olen aiemmin käynyt lähinnä fitness-tyylisissä joogissa, joten oli hauska hieman oppia joogafilosofiasta. Suhde filosofian ja fyysisen puolen välillä oli hyvä.”

”Harjoitukset olivat sopivan helppoja ja Henri neuvoi ja näytti ne tosi hyvin. Pidin kurssista koska tunnelma oli rauhallinen ja keskittynyt, asanat juuri sopivia ja hyvin valittuja.”